Shotgun WIllies

Norsk Country Artist & singer/songwriter

Roger Andre har med seg erfarne og habile musikere for å gi publikum en forrykende og musikal opplevelse. "Shotgun WIllies" er en gjeng håndplikket musikere med lang fartstid og er med å setter kronen på verket for en skikkelig countryrock fest.


For tiden søker vi ny keyboardist og lead gitarist

VOKAL/GITAR

Roger Andre

Roger Andre, trøndersk artist med lang fartstid som artist rundt i Norge og på bl.a Norske og Svenske Countryfestivaler både som soloartist med en rekke utgivelser, country turne med Carina Dahl og frontfigur i band som Riverside Band, Dirty Boots, Urban Cowboys og svenske Rednex

BASS

Henrik Fortun

Henrik, Tønder, født og oppvokst i Trondheim. Startet tidlig med tangenter men har i senere år også plukket opp  bass og trommer. Har spilt i en rekke band opp gjennom årene, alt ifra metall og rock til Country og pop. Henrik er i tillegg studiomagikeren og produsenten i gjengen så en allsidig krabat med andre ord ;)

TROMMER

Aril Myrseth

Aril, en Nordlening med "innebygget" metronom i jernebarken og over gjennomsnittet punktlig på timing og da snakker vi ikke om klokken ;) Arild har lang erfaring med band og artister, både på scene og i studio og briljerer på slagverket med stor trygghet.

Lead Gitar

SØKES

Lead gitarist søkes

Erfaren Country "guitar picker" gitarist med hjerte for countryrock søkes.

Gjerne med erfaring fra scene og studio spilling. Om du korer er det en stor fordel

TANGENTER

SØKES

Keyboardist/Pianist søkes


Erfaren Country keyboardist med hjerte for countryrock  søkes.

Gjerne med erfaring fra scene og studio spilling. Om du korer er det en stor fordel